THE FAT LITTLE INSECT (tragicbrain) wrote in obras_teatrales,
THE FAT LITTLE INSECT
tragicbrain
obras_teatrales

"necessitem un fill de puta que sembli un bon home no un bon home que sembli un fill de puta"

Tres homes i una dona es presenten a la fase final d'unes proves gens convencionals que ha organitzat una important multinacional per triar un alt executiu. A què estan disposats a renunciar per aconseguir la feina? Fins on arriba el seu esforç i la seva lluita per obtenir el lloc de treball somiat? Quins són els límits morals de l'actuació dels quatre candidats? El joc entre els aspirants esdevé també un combat de sentiments, ambicions i enveges, sempre en els límits entre la realitat i la ficció, entre la veritat i la mentida.

Més informació
Quan vaig comprar l'entrada ho vaig fer pensant que anava a veure una obra d'aquelles per passar l'estona, entretinguda, amb un humor hilarant i una trama simple, i no em vaig equivocar, però em vaig adonar que a més a més d'aquells moments de diversió també tenia aquell punt àcid que ens fa reflexionar sobre el món laboral i la seva realitat.
Fins a quin punt les empreses tenen dret a entrar en la vida privada dels seus treballadors? És ètic jugar amb "el cap" de les persones? Aquestes són algunes de les preguntes que un es va fent durant l'obra i encara que semblin tenir unes respostes evidents, són problemes reals sense resoldre de la societat d'avui en dia.
Galceran construeix un guió excelent i Belbel dóna forma a unes interpretacións magistrals, sobretot la dels veterans Lluís Soler i Jordi Boixaderas.

Tot això el públic ho va agraïr amb intensos i llargs aplaudiments.
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

  • 0 comments